Dekorasyon 2020 Trendler ve Yenilikler

Dekorasyon 2020 Trendler ve Yenilikler

Dekorasyon 2020 Trendler ve Yenilikler

 

Her yıl, ev tasarımda yapılan değişiklikler tazelenmemize ve mekanlarımızda yeni bir soluk esmesine neden olur. Önümüzdeki sene bizi bekleyen yeniliklere bir göz atma zamanı. Bu dönemde genel trendlerin egemenliğinden çok kolayca kendi tarzınızı oluşturabileceğiniz elemanların seçimine ağırlık veriliyor. Ancak, yinede hangi ev dekorasyonu trendlerinin yolda olduğunu merak ediyorsanız tahminleri bir araya toplamaya çalıştık.


Modsy'nin Stil Başkan Yardımcısı Alessandra Wood'a göre, bar dolabı ve bar arabası bütün iç mekan tasarımlarında bu sene yoğun bir şekilde kullanılacak . Bar dolapları hem daha fazla depolama alanı verecek hem de bir yemek odası veya oturma odasının bir köşesinde ikramda bulunulacağı bir toplanma alanı oluşturacak.


Gelecek yıl evlerde beklenmedik malzemeler bulacağız, özellikle banyolarda. Çimento lavabolar önümüzdeki sene çok revaçta olacak. Ayrıca çimento evde kullanmak için daha popüler bir malzeme haline geliyor. Bu malzeme mekanlarınızda modern ama rustik bir atmosfer oluşturmak için çok kullanılışlı bir malzeme.


Çocuk odalarının 2020 yılında daha da büyük ve cesur olmasını bekleniyor. Bu yıl bizi cesur renkler ve kuvvetli dokular bekliyor. Mobilyaları seçerken ve mekan için bir tema belirlerken çocuklarınızın ilişki kurabileceği ve hayal güçlerini besleyen seçimler yapacağız. 


Depolama ve eşya koyma amacıyla barındırdığımız sepetler artık birer aksesuara dönüşüyor. Eskici dükkanlarını dolaşıp sepet toplayacağız gibi gözüküyor. Ayrıca duvarlarınızdaki görünümden sıkıldığınızda, bunları evin etrafında sepet olarak yeniden kullanabilirsiniz.


Duvar renklerinde ise navy tonları gri ve bej gibi nötr renklerin yerini almaya başlıyor. 2020 yılında evde nötr yerine cesur, koyu renkler görüleceği anlaşılıyor. Lacivert veya avcı yeşili gibi renkler sakinlik ve sükunet hissi sunarken, yemek odalarında veya yaşam alanlarında geleneksel bir tat hissi vermekte. Açık kat planları yıllardır büyük ilgi gördü, ama daha fazla ev sahibi artık özel bir yemek odası sahibi olmayı arzuluyor. Bu yemek odaları tamamen evin geri kalanından soyutlanmış olmak zorunda değil, ama ayrıştırılmış ve mesafeli olması bekleniyor.


Elbette bu düzenlemeleri yaparken en önemli aksesuar elemanlarından biri kanvas tablolar olacak. Bu seçimleri yaparken kanvas tablo çeşitlerimizi arzu ettiğiniz gibi filtreleyip dekorasyonunuza uygun olanları seçebilirsiniz. Fikir vermesi bizden....


KANVAS TABLO GALERİSİ



 
Etiketler: dekorasyon
Aralık 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR